Vrouwelijk leiderschap

Fijn dat je je hebt aangemeld voor het webinar ‘De drie geheimen van holistisch vrouwelijk leiderschap.’

Je ontvangt binnen een dag de link voor het webinar in je mailbox.

Check je spam als je geen mail hebt ontvangen.  

Vrouwelijk leiderschap E-boek voorkant

Ik waardeer het als je mensen in je netwerken attendeert op het webinar.

Je kunt dat heel eenvoudig doen door hier te klikken en even op de aankondiging van het webinar op LinkedIn te reageren. Bijvoorbeeld ‘Ik doe mee’ of ‘ik heb me aangemeld’.

Als beloning stuur ik je het e-boek ‘De vijf sleutels naar vrouwelijk leiderschap’ persoonlijk toe. Hiermee kun je gelijk vijf oefeningen ontdekken op basis van het leiderschapsmodel The Female Dance of Life waardoor je in één dag leert je creatieve energie in flow te brengen en meer geluk te ervaren in jouw dag.

Naar Linkedin bericht

Tot ziens bij het webinar!