Breng de natuurlijke leider in jou tot bloei

De wereld vraagt om liefdevolle krachtige vrouwen 

Vrouwelijk leiderschap

Leef je unieke waarheid in openheid. Bevrijd jezelf van alles wat niet jou is. Leiderschap, vanuit diepe gronding in jezelf en vanuit respect voor wie jij bent als vrouw en voor je vrouwelijke lijf. Dit stelt je in staat om je authentieke zelf voor de groep neer te zetten. Het maakt dat je je natuurlijke charisma in kunt zetten in je leiderschap. Dit vraagt om een innerlijk huwelijk tussen de masculiene en de feminiene kwaliteiten in jezelf.
Je zult ontdekken dat jouw leiderschap jou en de mensen met wie je werkt tot grote hoogte doen stijgen. Deze tijd roept om het benutten van al je vrouwelijke gifts in leiderschap, ‘bringing the soul back into our organisations.’

Wie ben jij?

 

Je wil duurzaam impact hebben op jouw organisatie en de samenleving. Je bent gepassioneerd en ambitieus in wat je doet. Er wordt op jou gerekend. Het gaat jou om groei in jouw authenticiteit. Je zet met jouw ‘gift’ anderen aan tot groei om tot de juiste hoogte uit te stijgen.

En ondertussen gaat er door je heen: Hoeveel vraag ik eigenlijk van mezelf? En wat kost me dat? In mijn relatie, in mijn werk, voor mijn lichaam en mijn heilige vuur?

Zet ik de behoeften van de buitenwereld teveel centraal ten opzichte van mijn eigen groei? Waar deed ik dit ook alweer allemaal voor? Hoe vind ik ruimte voor mezelf?

Het onderzoeken van je vrouwelijke natuur wijst je de weg naar de ontwikkeling van jouw bloei. Dat stuk van je ontwikkeling moet je zelf doen, maar dat hoef en kun je niet alleen. Samen groeien verrijkt jou en verrijkt elkaar.

Groei in jouw vrouwelijk leiderschap

Vrouwelijk leiderschap
  • Ontdek hoe je vrouwelijke natuur je natuurlijk leiderschap kan versterken
  • Leer anderen inspireren en motiveren vanuit je authentieke zelf
  • Versterk de harmonie tussen het mannelijke en het vrouwelijke in jou
  • Leer omgaan met emoties en stop het weglekken van energie
  • Ontdek hoe lastige situaties je kunnen helpen in je leiderschapsgroei
  • Ervaar meer vitaliteit en plezier in je vrouw-zijn
  • Verrijk en leef je unieke leiderschapsmissie

Floor Molkenboer

In de video vertel ik je meer over mezelf en The Female Dance of Life, het holistische leiderschapsmodel dat ik heb ontwikkeld.

Wil jij in 1 dag je vrouwelijk leiderschap een boost geven? Download dan gelijk het gratis e-boek Vijf sleutels naar vrouwelijk leiderschap

Stuur mij het e-boek

 Verwezenlijk je ware vrouwelijke zelf

Programma’s

Nurturing Day
Een dag voor jezelf met gelijkgestemden
Lees meer en schrijf in
Deepening Experience
5 dagen op schitterde unieke locatie. Intens, verrijkend, genietend.
Aangeboden op Terschelling of Ibiza
Lees meer en schrijf in
Year Journey
Via de seizoenen je diepste natuur uitwerken
Lees meer en schrijf in
Coaching
Individueel coachingstraject
Lees meer en schrijf in

Voor mij onderscheidt jouw aanpak zich door kennis te combineren met het lijfelijk ervaren. Dus verbinden hoofd – hart en lijf. Je kunt er wel over praten, maar door je lichaam te gebruiken zet het nog andere kanalen open (intuïtie, gevoel). Wat ten goede komt aan de bewustwording en healing.

Jouw ontzettende gift aan liefde en vertrouwen. Zonder het vertrouwen en geborgenheid hierin zou ik deze reis niet maken. En dus ook niet aan anderen aanraden. Het is niet niks wat je aanraakt en wat er gebeurd, maar jij kunt het dragen. En dat is zeer belangrijk.

Tijdens de Femine Leadership Deepening Experience heb je me meegenomen in rituelen, chakra´s en spiritualiteit. Dit was nieuw voor mij. Ik liet me graag meevoeren door jou. Ook omdat ik voelde dat die andere kant er was. Lekker down to earth, met humor. En een vrouw met ballen. Juist die balans (tussen masculiene en feminiene) was voor mij fijn.

Je kunt wel praten over je struggles, maar tijdens de Deepening ga je het echt aan. No escape. In combi met jouw dosis ervaring en kennis maak je echt stappen. Kan me niet voorstellen dat iemand meegaat en naderhand zegt, nou het heeft niets met me gedaan.

Als check voor nieuwe deelnemers: als je meegaat op retraite moet je er wel open voor staan om het aan te gaan. Om in die spiegel te durven kijken. Zonder jezelf in de slachtoffer rol te verliezen. Dat vond ik fijn aan de groep. Iedereen had haar ´rugzak´, maar nam er ook verantwoordelijkheid voor om de verandering in te gaan. En de humor!!

Caroline van Gelder

Ik ken Floor als een vrouw met een zuiver voelend hart. Vanuit haar hart maakt ze verbinding en brengt ze liefde in het contact. Ze volgt haar intuïtie waardoor je in gesprek direct tot de kern komt. Ze heeft zelf veel meegemaakt en door een persoonlijk groei- en bewustwordingsproces heeft ze pijn doorleefd, verwerkt en geheeld. Ze weet waar ze het over heeft als het om innerlijke ontwikkeling gaat. Ze heeft de trits van embodyment, empowerment en enlightment geïntegreerd in haar leven. Bewust van en goed in je lijf, leven vanuit eigen bron en kracht en open staan voor de kosmische energie. Dat straalt ze uit, leeft ze voor en daarin is ze voor mij een inspiratiebron.

Floor weet lichtheid en diepgang te combineren. Ze heeft de moed om moeilijke zaken aan te pakken en heeft een schat aan werkvormen om anderen hun kracht en licht te laten ervaren. Ze kan goed voelen, kijken en verwoorden. Wat ik mooi vind is dat ze psychologische processen verbindt met het spirituele. Ze vertrouwt op de wijsheid van het universum en dat geeft haar een grote draagkracht. Daarnaast heeft ze een grote daadkracht en veerkracht en is ze in staat vernieuwingen te realiseren. Idealen gaan bij haar altijd voor zakelijk gewin.

Ik ben graag in haar buurt omdat ze een ruim hart heeft, geen oordeel en serieuze zaken licht kan maken en genuanceerd kan benoemen.

Ietje Lindermann, trainer en coach op het gebied van innerlijk leiderschap

Op een met zorg uitgekozen buitenlocatie kwamen we met 10 vrouwen bij elkaar. Ik was een beetje zenuwachtig omdat ik niet precies wist wat ik kon verwachten. Nu denk ik dat was juist goed, openstaan voor wat er komt. Onze vrouwelijkheid stond centraal, ik ben nogal een doordouwer en ik wist niet hoe het samenzijn met al die vrouwen me zou bevallen. Alleen al door daar te zijn, kon ik me openstellen. Ik was bij mezelf én met de anderen.
Het was een prachtige ervaring die ook nu nog in mij verder leeft.

Floor mag de universele liefde uit De Bron doorgeven, zodra ze je omhelst, haar stem hoort of in haar aanwezigheid bent, voel je je hierdoor aangeraakt en gevoed. Het is als de geborgenheid van de moederschoot waarin we nog geen afscheiding kennen maar volledig gedragen worden.
In deze aanwezigheid mag je op zoek gaan naar wat er in jou is, zowel het prettige als het pijnlijke. Mooie rituelen geven deze reis vorm. Er waren momenten van naar binnen keren, emoties, en naar buiten treden, onze stem laten klinken, elkaar omringen.
Ik voelde me gezien, gehoord, gesteund.

Ellis

Floor heeft me, in de relatief korte tijd dat ze me gecoacht heeft, ongelofelijk meer bewust gemaakt van mijn innerlijke kracht en verlangens, het verbinden van hoofd en hart, het nemen van regie, het groeien in veerkracht en het vergroten van mijn impact en (zelf)vertrouwen.
Met veel empathie, een scherp inzicht in context van situaties, humor en met inspiratie uit de natuur hielp Floor me mijn diepere lagen van pijn en verlangens te onderzoeken en reikte ze me oefeningen aan om hier in dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan. Het gaf me nieuwe inzichten over mijzelf in mijn omgeving, het hielp me mijzelf te herpakken en me stevig te positioneren. En het is geweldig hoe goed dat nu voelt, krachtig, met veerkracht en vol vertrouwen het leven tegemoet. Wat een impact Floor, dank je wel!

Lilian Hermens, senior programmamanager Staatsbosbeheer

Ik blijf graag in verbinding